جزوه حقوق ثبت اسناد 1
دانلود جزوه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پیچیدگی جزوه حقوق ثبت اسناد 1 گیت‌های حقوق دیجیتالی که یک تابع بولی را پیاده‌سازی می‌کنند، جزوه حقوق ثبت اسناد 1 مستقیماً با پیچیدگی عبارت جبری که تابع از آن پیاده‌سازی می‌شود، مرتبط است.جزوه حقوق ثبت اسناد 1  اگرچه نمایش جدول درستی یک تابع منحصربه‌فرد است، اما وقتی به صورت جبری بیان می‌شود، می‌تواند به اشکال مختلف، اما معادل، ظاهر شود. عبارات بولی ممکن است با ابزار ثبت اسناد 1 جبری ساده شود همان طور که در بخش 4.2 بحث شد. با این حال، این روش به حداقل رساندن جزوه حقوق تجارت 4 ناخوشایند است زیرا فاقد قوانین خاصی برای پیش‌بینی هر مرحله بعدی در فرآیند دستکاری است. روش نقشه ارائه شده در این جا یک روش ساده و ساده برای به حداقل رساندن توابع بولی ارائه می دهد. این روش ثبت اسناد 1 ممکن است به عنوان شکل تصویری یک جدول درستی در نظر گرفته شود. روش جدول به نقشه کارنو یا نقشه K نیز معروف است.
نقشه K دیاگرامی است که از مربع هایی تشکیل شده است جزوه حقوق ثبت اسناد 1 که هر مربع نشان دهنده یک جمله از تابعی است که باید کمینه شود. از آن جایی که هر تابع بولی را می توان به صورت مجموع مینترم ها بیان کرد، نتیجه می شود که یک تابع بولی به صورت گرافیکی در نقشه از ناحیه محصور شده توسط مربع هایی که مینترم های آن ها در تابع گنجانده شده است، شناسایی می شود. در واقع، نقشه یک دیاگرام بصری از تمام راه های ممکن برای بیان یک تابع به شکل استاندارد ارائه می دهد. با تشخیص الگوهای مختلف، کاربر می تواند عبارات جبری جایگزین را برای همان تابع استخراج کند که ساده ترین آن ها را می توان انتخاب کرد.

 

عبارات ساده شده تولید شده توسط نقشه همیشه در یکی از دو شکل استاندارد هستند: مجموع  یا حاصل ضرب فرض بر این است که ساده ترین عبارت جبری، عبارتی جبری با حداقل تعداد عبارت و با جزوه حقوق ثبت اسناد 1 تعداد حرف ممکن در هر جمله است. این عبارت یک دیاگرام مدار با حداقل تعداد گیت و حداقل تعداد ورودی به هر گیت تولید می کند. متعاقباً خواهیم دید که ساده‌ترین ثبت اسناد 1 عبارت منحصربه‌فرد نیست: گاهی اوقات می‌توان دو یا چند عبارت را یافت که معیارهای کمینه‌سازی را برآورده می‌کنند. در آن صورت، هر یک از رضایت بخش است.

جزوه حقوق ثبت اسناد 1

 

نقشه دو متغیره در شکل 1.3 (الف) نشان داده شده است. چهار مینترم برای دو متغیر وجود دارد. از این رو، نقشه از چهار مربع تشکیل شده است، یکی برای هر مینترم. نقشه در (ب) دوباره ترسیم حقوق جزوه حقوق ثبت اسناد 1 تا رابطه بین حقوق و دو متغیر x و y را نشان دهد. 0 و 1 که در هر سطر و ستون مشخص حقوق ، مقادیر متغیرها را مشخص می کنند. متغیر x در ردیف 0 است و در ردیف 1 بدون پریم ظاهر می شود. به طور مشابه، y در ستون 0 پریم دار است و در ستون 1 بدون پریم به نظر می رسد.
اگر مربع‌هایی را که مینترم‌های آن‌ها متعلق به جزوه حقوق تجارت 1 یک تابع معین است ثبت اسناد  علامت‌گذاری کنیم، نقشه دو متغیره راه مفید دیگری برای نمایش هر یک از ۱۶ تابع بولی دو متغیر می‌شود. به عنوان مثال، تابع xy در شکل 2.3 (لف) نشان داده شده است. از حقوق که xy برابر با m3 است، در داخل مربعی که به m3 تعلق دارد، عدد 1 قرار حقوق . به طور مشابه، تابع x + y در نقشه شکل 2.3 (ب) با سه مربع مشخص شده با 1 نشان داده شده است. این حقوق از حقوق تابع یافت :

دانلود جزوه حقوق ثبت اسناد 1

 

 

این سه مربع را می‌توان از محل تلاقی متغیر x در ردیف دوم و متغیر y در ستون دوم که ناحیه متعلق به x یا y را در بر می‌گیرد، تعیین کرد. در هر مثال، مینترم‌هایی که تابع در آن ها بیان می‌شود با 1 مشخص می‌شوند.
نقشه Kی سه متغیره
یک نقشه Kی سه متغیره در شکل 3.3 نشان داده شده است. هشت مینترم برای سه متغیر دودویی وجود دارد. بنابراین، نقشه از هشت مربع تشکیل شده است. توجه داشته باشید که حقوق نه در یک دنباله دودویی،جزوه حقوق ثبت اسناد 1  بلکه در دنباله ای شبیه به کد گری (جدول 6.1) مرتب شده اند. ویژگی این دنباله این است که فقط یک بیت از یک ستون مجاور به ستون بعدی تغییر می کند. نقشه ترسیم شده در قسمت (ب) با اعداد در هر سطر و هر ستون مشخص شده است تا رابطه بین مربع ها و سه متغیر را نشان دهد. به عنوان مثال، مربع اختصاص داده شده به m5 مربوط به ردیف 1 و ستون 01 است. هنگامی که این دو عدد به هم متصل می-شوند، عدد دودویی 101 را حقوق که ثبت اسناد  معادل دهدهی آن 5 است. هر خانه از نقشه مربوط به یک مینترم منحصر به فرد است، بنابراین روش دیگر نگاه کردن به مربع

این است که آن را در ردیفی با علامت x و ستون متعلق به y'z (ستون 01) در نظر بگیرید. توجه داشته باشید که چهار مربع وجود دارد که در حقوق هر متغیر برابر با 1 و چهار مربع است که هر یک برابر 0 است. برای راحتی، متغیر را با علامت حرف آن در زیر چهار مربعی که در حقوق نیست، می نویسیم.

 

 

دانلود رایگان حقوق ثبت اسناد 1

 

برای درک مفید بودن نقشه در ساده‌سازی توابع بولی،جزوه حقوق تجارت 2 باید ویژگی اصلی مربع‌های مجاور را بشناسیم: هر دو مربع مجاور در نقشه تنها با یک متغیر متفاوت هستند، که در یک مربع پریم و در مربع دیگر بدون پریم است. جزوه حقوق ثبت اسناد 1 به عنوان مثال، m_5 و m_7 در دو مربع مجاور قرار دارند. متغیر y در m_5 دارای پریم در m_7 بدون پریم است، در حالی که دو متغیر دیگر در هر دو مربع ثبت اسناد  یکسان هستند. از فرضیه های جبر بولی، این نتیجه حاصل می شود که مجموع دو مینترم در مربع های مجاور را می توان به یک عبارت واحد که فقط از دو حرف تشکیل شده است، ساده کرد. برای روشن شدن این مفهوم، مجموع دو مربع مجاور مانند m_5 و m_7 را در نظر بگیرید:

در این جا، دو مربع با متغیر y تفاوت دارند، که با تشکیل مجموع دو مینترم می توان آن را حذف کرد. بنابراین، هر دو مینترم در مربع های مجاور (عمودی یا افقی، اما نه مورب، مجاور) که با هم OR شده اند باعث حذف متغیر غیر مشابه می شود. چهار مثال بعدی روش کمینه سازی یک تابع بولی با یک نقشه K را توضیح می دهد.
مثال 1.3

 

 

خلاصه حقوق ثبت اسناد 1

ابتدا یک عدد 1 در هر مربع مینترم مشخص می شود که نشان دهنده تابع است. این در شکل 4.3 نشان داده شده است، که در آن مربع های مینترم 010، 011، 100 و 101 با 1 مشخص شده اند. گام بعدی یافتن مربع-های مجاور احتمالی است. این ها در نقشه با دو مستطیل سایه دار نشان داده شده اند که هر کدام دو 1 را در بر می گیرد. مستطیل بالا سمت راست نمایانگر ناحیه جزوه حقوق ثبت اسناد 1 محصور شده توسط x'y است. این مساحت با مشاهده این که مساحت دو مربع در ردیف 0 مربوط به x' و دو ستون آخر مربوط به y است تعیین می شود. به طور مشابه، مستطیل پایین سمت چپ نشان دهنده عبارت xy' است. (ردیف دوم نشان دهنده x و دو ستون سمت چپ نشان دهنده y' است. ) ثبت اسناد  مجموع چهار مینترم را می توان با مجموع تنها دو عبارت حاصلضرب جایگزین کرد. مجموع منطقی این دو عبارت حاصلضرب بیان ساده شده زیر را به دست می دهد.

 

جزوه حقوق ثبت اسناد pdf

 

اکنون هر ترکیبی از چهار مربع مجاور را در نقشه سه متغیری در نظر بگیرید. هر ترکیبی از این دست مجموع منطقی چهار مینترم را نشان می‌دهد و به عبارتی به تنها یک حرف منجر می‌شود. به عنوان مثال، مجموع منطقی جزوه حقوق ثبت اسناد 1 چهار مینترم مجاور 0، 2، 4، و 6 به جمله تک حرفی z' ساده می شود:
تعداد مربع های مجاور که ممکن است با هم ترکیب شوند باید همیشه عددی را نشان دهد که توان دو است، مانند 1، 2، 4، و 8. با ترکیب مجذورهای مجاور بیش تر، یک عبارت حاصلضرب با حرف کم تر به ثبت اسناد  دست می آوریم.
یک مربع نشان دهنده یک مینترم است که عبارتی را با سه حرف نشان می دهد.
دو مربع مجاور یک عبارت با دو حرف را نشان می دهند.
چهار مربع مجاور یک عبارت با یک حرف را نشان می دهند.
هشت مربع مجاور کل نقشه را در بر می گیرند و تابعی را تولید می کنند که همیشه برابر با 1 است.
مثال 3.3
تابع بولی زیر را ساده کنید.
نقشه F در شکل 6.3 نشان داده شده است. ابتدا چهار مربع مجاور در ستون اول و آخر را با هم ترکیب می‌کنیم تا عبارت z' را بدست آوریم. مربع منفرد باقی مانده که نشان دهنده مینترم 5 است، با یک مربع ثبت اسناد  که قبلاً یک بار استفاده شده است ترکیب می شود. این نه تنها جایز است، بلکه مطلوب است، زیرا دو مربع مجاور عبارت دو حرفی xy' را می دهند و مربع تک نشان دهنده مینترم سه حرفی xy'z است.

 

 

 

 

 


دانلود کتاب

دانلود جزوه های پی دی اف

دانلود رایگان جزوه مبانی مدیریت دولتی 2

دانلود رایگان جزوه مدیریت عملیات

دانلود رایگان جزوه سازمان و مدیریت

دانلود رایگان جزوه مدیریت مالی 2

دانلود رایگان جزوه مدیریت منابع انسانی

دانلود رایگان جزوه مدیریت پروژه های فناوری اطلاعات

مربع ,حقوق ,نقشه ,نشان ,اسناد ,مجاور ,جزوه حقوق ,مربع مجاور ,نشان دهنده ,نشان داده ,چهار مربع ,نشان دهنده مینترم ,توجه داشته باشید
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها